Connect voor Lasprofessionals

Hét kennisplatform en community voor iedereen in de lastechniek

Gepubliceerd op 11-11-2020

Imre Németh - directeur van het Nederlands Instituut voor Lastechniek
Imre Németh - directeur van het Nederlands Instituut voor Lastechniek

Imre Németh: Door met elkaar gevalideerde kennis en ervaringen te delen kunnen we blijven excelleren in ons mooie vakgebied.

Beste lasprofessional,

De wereld om ons heel verandert snel. Continue ontwikkeling is daarom een must om te kunnen blijven excelleren in ons mooie vakgebied. Het optimale uit je carrière halen gaat immers niet vanzelf. Jij bent daar ook intensief mee bezig. De ervaring leert dat het lastig is om écht antwoord te krijgen op je vragen. Via je eigen netwerk en diverse digitale media krijg je misschien antwoorden maar zijn deze gevalideerd en helpen die jou daadwerkelijk verder?

Het NIL zet zich proactief in om je te ondersteunen in jouw loopbaan en voorziet je van de daarbij benodigde kennis en kunde. Met een team van nationale en internationale kennispartners introduceren we een nieuwe dienst:

Conneqt voor Lasprofessionals

Het doel is om een landelijke community te bouwen waarin kennis en ervaringen met elkaar worden gedeeld. Een belangrijk middel wat we daar voor inzetten is een digitaal platform waar leren en loopbaan en een kenniscentrum centraal staan.

Conneqt biedt je directe voordelen. Met een premium account ontvang je onder andere het vakblad Lastechniek en krijg je onbeperkt toegang tot het kennisplatform waar je onder andere artikelen kan raadplegen en webinars volgen. Voor antwoorden op je vragen kun je onze FAQ database raadplegen en mocht het nodig zijn kun je ook de helpdesk raadplegen. Uiteraard heb je ook toegang tot alle content die zich richt op leren & loopbaan waarbij we je optimaal willen ondersteunen in je zakelijke ambities en carrièremogelijkheden.

Samen bouwen aan een landelijk netwerk waar carrièreperspectief inzichtelijk wordt gemaakt en kennis wordt gedeeld geeft een belangrijke positieve boost aan het imago van ons vak. Als premium abonnee draag je daar aan bij.

Het bouwen aan een sterke community is geen éénrichtingsverkeer van het NIL. Dat doen we samen, want uiteindelijk maakt samen ook sterker. Het NIL zet zich actief in als facilitator voor het delen van kennis en ervaring. We doen ook een beroep op jou. We bieden je een platform waar je kennis kunt ophalen maar ook kan brengen. Dus heb je een interessant thema of onderwerp, of wil je ook graag een Webinar verzorgen: We nodigen je van harte uit om dit te delen. Ook feedback en het aandragen van ideeën  juichen we toe. Dus laat je horen!

Namens alle NIL collega’s heet ik je van harte welkom als premium Conneqted Lasprofessional en wens ik je heel veel kennis, wijsheid en ook plezier toe als deelnemer aan de Conneqt community.

Imre Németh
Nederlands Instituut voor LastechniekZie ook

Gerelateerde content