Index


DEKRA Rail B.V.

Las- en soldeerverbindingen van componenten en oplassingen voor reparatie of oppervlakteverbetering vormen vaak een zwak punt. Deze verbindingen moeten daarom met extra zorg worden uitgevoerd conform wetgeving en normering. Onze medewerkers kunnen aangeven wat in specifieke situaties de juiste techniek is en of een gemaakte verbinding aan de specificaties voldoet. DEKRA Rail levert al decennia onafhankelijk lastechnische gerelateerde diensten.

https://www.dekra.nl/nl/materiaalkunde

Logo DEKRA Rail B.V.
Bayards Aluminium Constructies B.V.

Aluminium Constructie bedrijf gespecialiseerd in Scheepsbouw - Helidecks onshore / offshore - Offshore constructies - Defensie projecten - Specials. Bayards heeft een QHSE systeem volgens: ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / AQAP 2110 Bayards is gecertificeerd volgens: ISO 3834-2 / DIN 2303 / EN 1090-1 / EN 1090-3 EXC4 / EN 15085-2

www.bayards.com

Logo Bayards Aluminium Constructies B.V.
Nederlands Instituut voor Lastechniek

Het NIL is een onafhankelijke stichting die al meer dan 85 jaar de collectieve belangen behartigt van bedrijven, instellingen en personen die werken op het gebied van lassen, lijmen en andere permanente verbindingstechnieken. Wij onderhouden een sterk (inter)nationaal netwerk waarin samenwerking op het gebied van onderwijs en technische innovaties centraal staat. Wij richten ons op drie pijlers: onderwijs, certificatie en voorlichting.

https://www.nil.nl/

Logo Nederlands Instituut voor Lastechniek
Laskar Hardinxveld B.V.

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

https://www.laskar.nl/nl-nl

Logo Laskar Hardinxveld B.V.
Weldmij B.V.

Weldmij BV is een technisch dienstverlener, opleider en onafhankelijk consultancybureau dat zich richt op het ondersteunen van de staal- en aluminium verwerkende industrie bij alle voorkomende kwaliteitsaspecten. We bieden een breed scala diensten voor o.a. de volgende industriële sectoren: engineering, olie en gas, constructie- en machinebouw.

https://weldmij.com/

Logo Weldmij B.V.
SMI Groep

www.smi.nl

Logo SMI Groep