Index


DEKRA Rail B.V.

Las- en soldeerverbindingen van componenten en oplassingen voor reparatie of oppervlakteverbetering vormen vaak een zwak punt. Deze verbindingen moeten daarom met extra zorg worden uitgevoerd conform wetgeving en normering. Onze medewerkers kunnen aangeven wat in specifieke situaties de juiste techniek is en of een gemaakte verbinding aan de specificaties voldoet. DEKRA Rail levert al decennia onafhankelijk lastechnische gerelateerde diensten.

https://www.dekra.nl/nl/materiaalkunde

Logo DEKRA Rail B.V.
Bayards Corporate B.V.

Aluminium Constructie bedrijf gespecialiseerd in Scheepsbouw - Helidecks onshore / offshore - Offshore constructies - Defensie projecten - Specials. Bayards heeft een QHSE systeem volgens: ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / AQAP 2110 Bayards is gecertificeerd volgens: ISO 3834-2 / DIN 2303 / EN 1090-1 / EN 1090-3 EXC4 / EN 15085-2

http://www.bayards.com

Logo Bayards Corporate B.V.
SMEOT (dubbeling)

DE OPLEIDER VAN TWENTE SMEOT (Stichting Metaal- Elektro Opleidingen Twente) is een onderwijsorganisatie die sedert 1980 MBO-opleidingen en cursussen verzorgt in de Metaal- en aanverwante technieken. Onze roots liggen bij de toenmalige Stork-school (Wilhelminaschool), Hollandse Signaal fabrieken, Heemaf, Hazemeyer. Samen hebben zij met Gemeente Hengelo en vakbonden SMEOT opgericht.

http://www.smeot.nl

Logo SMEOT (dubbeling)
Nederlands Instituut voor Lastechniek

Het NIL is een onafhankelijke stichting die al meer dan 85 jaar de collectieve belangen behartigt van bedrijven, instellingen en personen die werken op het gebied van lassen, lijmen en andere permanente verbindingstechnieken. Wij onderhouden een sterk (inter)nationaal netwerk waarin samenwerking op het gebied van onderwijs en technische innovaties centraal staat. Wij richten ons op drie pijlers: onderwijs, certificatie en voorlichting.

https://www.nil.nl/

Logo Nederlands Instituut voor Lastechniek
HSM Offshore Energy B.V.

HSM Offshore Energy is an operating companies of the Andus Group. Since the early seventies, HSM has completed numerous multi-disciplinary projects for the oil & gas and offshore wind farm industry and the heavy civil engineering industry. Please visit HSM Offshore Energy for more information.

http://www.hsm.nl

Logo HSM Offshore Energy B.V.
Alutech Nederland B.V.

The Salzburger Aluminium Group (SAG) with its subsidiaries is an internationally successful manufacturer of high-quality aluminium components for the automotive, commercial vehicle and railway industries.

https://www.sag.at/nl/

Logo Alutech Nederland B.V.
Koning Willem 1 College

Leren in én van de praktijk? Dan ben je bij het Koning Willem 1 College op de juiste plek. Ontdek onze mbo opleidingen in 's-Hertogenbosch, land van Cuijk, Meierijstad en Oss. In Noordoost-Brabant. Mbo opleidingen. Niveau 1 t/m 4. Bol én bbl.

http://www.kw1c.nl

Logo Koning Willem 1 College
Staalbouw Mook B.V.

http://www.staalbouwmook.nl

Logo Staalbouw Mook B.V.
Laskar Hardinxveld B.V.

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

https://www.laskar.nl/nl-nl

Logo Laskar Hardinxveld B.V.
Weldmij B.V.

Weldmij BV is een technisch dienstverlener, opleider en onafhankelijk consultancybureau dat zich richt op het ondersteunen van de staal- en aluminium verwerkende industrie bij alle voorkomende kwaliteitsaspecten. We bieden een breed scala diensten voor o.a. de volgende industriële sectoren: engineering, olie en gas, constructie- en machinebouw.

https://weldmij.com/

Logo Weldmij B.V.
VDL Staalservice B.V.

https://www.vdlstaalservice.nl/nl

Logo VDL Staalservice B.V.
Equans Nederland N.V.

Marktleider in technische dienstverlening, waaronder drukapparatuur en gelaste constructies.

https://equans.nl/

Logo Equans Nederland N.V.
Cryoworld

Ontwerp en fabricage van cryogene systemen

www.cryoworld.com

Logo Cryoworld
SMI Groep

http://www.smi.nl

Logo SMI Groep
Mourik Techniek B.V.

http://www.mourik.com

Logo Mourik Techniek B.V.
Wolfard & Wessels Werktuigbouw B.V.

http://www.wolfard.nl

Logo Wolfard & Wessels Werktuigbouw B.V.
Nobian Industrial Chemicals B.V.

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, essentiële chemicaliën en energie voor industrieën, variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken, blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali, chloormethanen en waterstof.

www.nobian.com

Logo Nobian Industrial Chemicals B.V.