Webinars

Webinar: Premium content voor VMBO- en praktijkscholen

Scholen, leerlingen en bedrijven aan elkaar verbinden

Gepubliceerd op 13-12-2021 | door

Scholen, leerlingen en bedrijven aan elkaar verbinden: we merken dat daar bij jou als vmbo-docent behoefte aan is. Het digitale portal NIL Conneqt helpt je hierbij, zit vol beroepeninformatie, lastechnische artikelen, webinars, een helpdesk en oefenexamens.

In deze speciale Webinar voor de vmbo- en praktijkscholen laten we je zien wat NIL-Conneqt is. Maar we horen ook graag van jou als docent of teamleider hoe we NIL-Conneqt en de NIL-examens nog beter kunnen laten aansluiten op jullie behoeften en die van jullie leerlingen. 

Alle VMBO- en Praktijkscholen waar gelast wordt, kunnen bij het NIL een gratis NIL-Conneqt abonnement (ter waarde van € 599,- per jaar) aanvragen.

Meld je daarom als VMBO- of Praktijkschool aan voor NIL Conneqt middels bijgevoegd bestand dat hieronder te downloaden. Mail dit naar: yvonne.olgers@nil.nl en wij voegen de school toe aan NIL Conneqt- Premium.


Webinar NIL Conneqt Premium content voor VMBO- en praktijkscholen

Bijlage

Download bestand

Download Aanmeldingsformulier_voor_NIL-Conneqt_-_Premium_lastechnische_content_voor_VMBO-_en_praktijkscholen_2022.pdf (0 Mb)

Zie ook

Gerelateerde content