Lieke, 11 jaar, haalt haar TIG-diploma

Lieke is helemaal gek van lassen en gaat nog meer leren

Gepubliceerd op 30-11-2021 | door

Lieke straalt al ze haar TIG-diploma krijgt
Lieke straalt al ze haar TIG-diploma krijgt

Apetrots is ze en haar vader al helemaal. En terecht want het is een geweldige prestatie die Lieke neergezet heeft. Waarschijnlijk het jongste meisje ooit dat ik Nederland haar TIG diploma haalde. Met prachtige cijfers voor de praktijk en zelfs een 8 voor haar theorie. Nou, daar mag je echt trots op zijn! 
Nog maar 11 jaar jong en het lassen zit al helemaal in haar bloed. 

Eigenlijk ontdekte Lieke bij toeval dat ze het lassen heel leuk vindt en er ook aanleg voor heeft. Met haar vader ging ze vervolgens mee leren lassen bij Pomweld in Heerhugowaard. Nu heeft ze echt de smaak te pakken en wil dan ook nog meer leren in het lasvak.

Als NIl vinden we het ook super. Er zijn nog steeds te weinig jonge mensen die voor een mooi van in de lastechniek kiezen. En al zijn er steeds meer meisjes die ontdekken hoe leuk techniek is, het zijn er nog lang niet genoeg. 

Dus meiden in Nederland, en jongens  natuurlijk ook, kijk naar Lieke en neem ook die stap. En ontdek je talenten en de vele mogelijkheden is in de lastechniek!

Wil je graag weten wat er voor jouw aan mogelijkheden zijn in de lastechniek? neem dan contact met ons op via onze helpdesk en we helpen je persoonlijk verder.Zie ook

Gerelateerde content