artikelen

Welkom op het platform van NIL Conneqt

Wat betekent Conneqt voor u!


Welkom op het platform van NIL Conneqt
Gepubliceerd op 20-12-2018

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) komt met iets nieuws: NIL Conneqt. Het vernieuwde deelnemerschap voor bedrijven en particulieren. Conneqt biedt u kennis, contacten en inspraak waarmee u kunt bijblijven in de wereld van het verbinden van materialen. Het NIL maakt hiervoor o.a. gebruik van een digitaal platform: https://conneqt.nil.nl/.nl 

Interactief platform

Op het digitale platform van NIL Conneqt vindt u gevalideerde kennis, toegang tot internationale vakliteratuur, het gebruik van NIL software, lastechnische bedrijfsopleidingsplannen en vakliteratuur.

Conneqt biedt bedrijven informatie en toegang tot en participatie in nationale en internationale commissies op het gebied van techniek, arbeidsomstandigheden en regelgeving en een professionele helpdesk. De inhoud hiervan is voornamelijk gericht op de continuïteit van het (las)-bedrijf.

Lasprofessionals hebben via Conneqt toegang tot lastechnische informatie via vakliteratuur, webinars, video’s en de helpdesk. De inhoud is voornamelijk gericht op ontwikkelen en vergroten van kennis in het vakgebied van de lastechniek.

Bijeenkomsten

Op Conneqt gerelateerde evenementen en themabijeenkomsten is er de mogelijkheid tot kennisuitwisseling, inspraak en contact met andere deelnemers en commissieleden. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van actualiteiten en contacten in de verbindingswereld.

Wat kunt u van ons verwachten?

Er is inmiddels al veel informatie te vinden op het NIL Conneqt platform. De komende jaren is een belangrijk deel van de NIL activiteiten gericht op de ontwikkeling van Conneqt. Hierdoor zullen er voortdurend nieuwe artikelen, presentaties, digitale workshops, whitepapers, video's en webinars geplaatst worden. Daarnaast kunt u uitnodigingen verwachten voor de Conneqt bijeenkomsten.

Vanuit de centrale rol die het NIL in Nederland vervult en de vele nationale en internationale contacten die het NIL heeft, zal een grote hoeveelheid informatie en contacten via Conneqt worden aangeboden. Daarnaast staan wij open voor vragen en ideeën die er leven onder de Conneqt deelnemers. Dit kan een lastechnische vraag zijn die we in het kader van de helpdesk beantwoorden (helpdesk@nil.nl) tot aan een wens om in het kader van Conneqt een bijeenkomst te organiseren over een actualiteit in de verbindingstechniek. Reacties zijn altijd van harte welkom via: info@nil.nl.

Conneqt voor bedrijven

Meldt u zich aan voor het bedrijfsabonnement van Conneqt, dan ontvangt u twee autorisaties voor personeelsleden die hiermee kunnen inloggen op het digitale platform. Ook ontvangt u twee exemplaren LASTECHNIEK per uitgave. Huidige NIL bedrijfsdeelnemers gaan onder gelijkblijvende condities over naar ‘NIL Conneqt voor bedrijven’.

Voor nieuwe bedrijven is de abonnementsprijs € 599,-.

Op termijn zal voor de bedrijven de volgende indeling worden aangehouden:

·         Zzp’ers met 1 autorisatie en toegang tot zowel Conneqt bedrijven als lasprofessionals > abonnementsprijs: € 499,-;

·         Bedrijven < 50 medewerkers met 2 autorisaties > abonnementsprijs: € 599,-;

·         Bedrijven > 50 en < 250 medewerkers met 4 autorisaties > abonnementsprijs: € 799,-;

·         Bedrijven > 250 medewerkers met 6 autorisaties > abonnementsprijs: € 999,-;

·         Een aanvullende autorisatie: € 99,-.

Conneqt voor lasprofessionals

Meldt u zich aan als lasprofessional, dan krijgt u naast uitnodigingen voor Conneqt deelnemersdagen toegang tot het digitale platform ‘Conneqt voor lasprofessionals’ en ontvangt u het vakblad LASTECHNIEK.

·         Voor een lasprofessional met 1 autorisatie is de abonnementsprijs: € 99,-.

Alle hierboven vernoemde bedragen zijn per jaar, worden eenmaal per jaar gefactureerd en zijn zonder btw.